Mentorok

   

Név

 

E-mail

megtelt  galb Gál Balázs  oktató Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 
   galmonika Gál Mónika  oktató Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 
   hegyhatim Hegyháti Máté  Phd hallgató Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  kisskri Kiss Krisztián oktató Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
   Kep1 Kiss Péter József Phd hallgató Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
   gergo Nagy Gergely András MSc hallgató Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
megtelt  sulez Süle Zoltán oktató Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
   szucsv Szűcs Veronika Phd hallgató Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


  GYIK

Érdeklődnék a Bakonyi Bitfaragó Bajnokság című programozási versennyel kapcsolatban. Az érdekel, hogy ki lehet egy csapat mentora, és pontosan mi a feladata a mentornak, mennyit segíthet? Mi alapján érdemes mentort választani?

Mentornak felkérhető a csapat környezetéből bárki bitfaragó (tanár, szülő, barát, szomszéd, …), aki szakmai segítséget tud nyújtani, ill. a honlapon felsorolt oktatók, hallgatók. Feladata a csapat felkészülését segíteni az „erőgyűjtés” alatt az online fordulóra és a döntőre. Segíthet a technikai problémáknál, megérteni egy-egy anyagrészt, esetleg megtalálni a hibát egy kódban, ha a csapat tagjai már feladnák. Személyes kapcsolat alapján érdemes kiválasztani a mentort, legyen segítőkész, és szakmai szempontból is élvezze a csapat bizalmát.